Vacature allround onderhoudsmonteur Franeker vanaf 21 mei 2021

Bij deze vacature draait het om het opsporen en verhelpen van storingen aan machines en installaties (mechanisch, elektrisch en pneumatisch). Het gaat hierbij om zowel preventief onderhoud als het verrichten van reparaties aan machines voor de productie van meubels en plaatmateriaal voor interieurbouw van kantoorcomplexen en utiliteit. Het bedrijf maakt verschillende soorten meubels zoals kasten, tafels, lockers en wandpanelen. Hiervoor worden specifieke machines gebruikt die hout, rvs en spaanplaat verwerken. Als allround onderhoudsmonteur zorg jij er samen met je collega’s voor dat het machinepark goed blijft draaien en de productie op niveau blijft.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt een opleiding in de werktuigbouwkunde, mechatronica of metaaltechniek nodig op mbo niveau 2 of hoger. een vergelijkbare technische opleiding is ook goed. Daarnaast is het bedrijf op zoek naar iemand die minimaal 5 jaar ervaring heeft in het plegen van mechanisch onderhoud aan machines. Hou er rekening mee dat je af en toe storingsdiensten gaat draaien. Dit doe je om de beurt samen met je collega’s. Het werk is in de dagdienst. Ploegendienst is niet aan de orde. Daarnaast heb je contacten met leveranciers en ben je verantwoordelijk voor begeleiden van externe medewerkers. Daarvoor heb je een goed overzicht nodig en moet je goed kunnen communiceren met verschillende betrokken partijen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de productie en ontwikkeling van meubilair, wanden en andere componenten voor het interieur van kantoren. Er werken tientallen medewerkers bij het bedrijf en de machines die ze hebben zijn uniek en worden gebruikt om van RVS, hout en spaanplaat meubels te maken. Ze zoeken mensen die flexibel zijn ingesteld en goed in staat zijn om technische vraagstukken op te lossen zodat de machines en het personeel hun werk kunnen blijven doen. De technische dienst vormt binnen het bedrijf een belangrijke factor in het proces.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround mechanisch onderhoudsmonteur verdien je een salaris tussen de 2300 en 2700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer als je met eigen vervoer naar je werk rijd. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen volgen op het gebied van veiligheid en techniek. Hierbij kun je denken aan gespecialiseerde opleidingen in de onderhoudstechniek, hydrauliek, pneumatiek of elektrotechniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook voor een vast dienstverband in aanmerking komen als je dat wilt.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag als allround onderhoudsmonteur in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.