Monteur jachten en boten omgeving Leeuwarden vanaf 10 januari 2022

Heb je ervaring als monteur in de jachten en boten? Ben je iemand die goed kan sleutelen en heb je een goed technisch inzicht? Dan is deze vacature uitstekend geschikt voor jou. Bij een leuk bedrijf in de jachtbouw zijn we op zoek naar iemand die als allround monteur aan de slag wil. Het gaat hierbij om mechanische reparaties maar ook om laswerkzaamheden en elektrotechnische werkzaamheden. De meeste werkzaamheden betreft reparatie en revisie. Dat zorgt er voor dat je geen tekeningen hebt maar op basis van technisch inzicht kunt werken. Het werk wordt voor een groot deel zelfstandig gedaan maar af en toe werk je ook nog met een paar collega monteurs. De werkzaamheden worden verricht aan plezierjachten en boten voor de overheid.

Wie ben je?

Je bent een monteur in hart nieren en hebt een passie voor de reparatie van jachten boten. Een opleiding in de metaaltechniek, jachtbouw of motorvoertuigen is een pré. Daarnaast heb je ook wat kennis van lassen, elektrotechniek en mechanische techniek. Je hebt een flexibele instelling en kunt ook in kleine ruimtes werken. Je bent bereid om wat te leren en kunt heel goed samenwerken. Ook zonder technische tekeningen kun je op basis van jouw technisch inzicht goed aan de slag.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in de buurt van Leeuwarden maar kan ook goed bereikt worden vanuit Franeker. Het bedrijf heeft recreatiejachten en andere boten in onderhoud. Daarnaast heeft het bedrijf ook boten in een droogdok en worden recreatieboten in een loods bewaard voor de zomerperiode. Het bedrijf voert met ongeveer 5 monteurs reparaties uit. Deze reparaties worden uitgevoerd op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Daarnaast worden ook laswerkzaamheden verricht en plaatwerkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur jachtbouw heb je een mooie afwisselende baan en verdien je ongeveer 2400 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Je kunt opleidingen en trainingen volgen maar dat is niet noodzakelijk. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt op termijn ook in vaste dienst terecht komen. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.