Technisch Werken

Technicum uitzendbureau stapt over op centraal systeem in november 2019

Het technische uitzendbureau Technicum gaat in november overstappen op een centraal systeem voor verloning en overige administratie. Daardoor kan het VCU gecertificeerde uitzendbureau haar flexwerkers en klanten op een transparante wijze administratief ondersteunen in zowel de verloning als facturatie. In een wereld waarin digitalisering een steeds grotere rol krijgt beweegt Technicum mee in de wensen van klanten en personeel. Desondanks zullen veel werknemers en bedrijven nog wel even moeten wennen aan de nieuwe programma’s.

Tot voor kort waren verschillende digitale programma’s van Technicum aan elkaar gekoppeld. De werking van de programma’s en de lay-out verschilden onderling echter sterk. Daardoor waren er bovendien ook meer verschillende wachtwoorden nodig. Door met 1 centraal programma te werken kunnen de intercedenten van Technicum sneller gegevens opzoeken en verstrekken aan werknemers en bedrijven. Het interne personeel is de afgelopen weken op de hoogte gebracht en goed getraind. De klanten en het externe personeel zijn eveneens op de hoogte gebracht en kunnen bij de intercedenten van Technicum navraag doen met betrekking tot het nieuwe programma dat de naam Mysolutions draagt.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!