Technicum uitzendbureau legt focus op digitaal inschrijven in 2019

Technicum is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het bemiddelen van technisch personeel in de bouw en techniek. Daarvoor heeft Technicum verschillende specialisaties met consultants die specifieke vakkennis hebben van bijvoorbeeld de bouw, installatietechniek, werktuigbouwkunde of de mobiliteitsbranche. Technicum hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Dat betekent dat deze uitzendorganisatie een persoonlijk gesprek met een werkzoekende een belangrijke meerwaarde vind in de arbeidsbemiddeling. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen de wensen en mogelijkheden van de sollicitant in kaart worden gebracht.

Digitaal inschrijven
Voorafgaand aan een sollicitatiegesprek is het belangrijk dat de kandidaat zich eerst digitaal heeft inschreven. Deze digitale inschrijving is eenvoudig te doen via de knop ‘Vacatures Technicum’ op de website. Door een digitale inschrijving te doen kan een kandidaat zelf zijn of haar gegevens achterlaten in het systeem van Technicum en kan de kandidaat altijd worden teruggevonden door de consultant. Een ander voordeel is dat dat tijdens het sollicitatiegesprek geen omvangrijk inschrijfformulier hoeft te worden ingevuld. Alle benodigde gegevens staan al in het systeem van Technicum. De sollicitant zal echter nog wel formulieren moeten ondertekenen in het kader van de privacy zodat de uitzendorganisatie en de sollicitant van elkaar weten wat met de gegevens van de kandidaat mag worden gedaan.

Loopbaan via Technicum
Technicum uitzendbureau zoekt werk voor kandidaten in verschillende sectoren. Omdat de consultants oftewel de intercedenten van Technicum gespecialiseerd zijn in een specifieke techniek of technische branche kunnen specialistische functies en opdrachten worden aangeboden. Er is volop ruimte voor zelfontwikkeling doormiddel van opleidingen, trainingen en zelfs complete BBL trajecten. Op die manier levert Technicum een bijdrage aan de loopbaanontwikkeling van haar personeel. Wat je loopbaan verder ook zal worden bij Technicum, het begint met een digitale inschrijving. Ook bij een inschrijving voor een BBL opleiding via Technicum kun je persoonlijke gegevens via de website delen op een veilige manier. Gebruik hiervoor de knop ‘BBL Technicum’ in de menubalk.