Technicum uitzendbureau feliciteert 100ste BBL leerling van 2019

Het gaat goed met het aantal BBL trajecten bij Technicum uitzendbureau. De afgelopen jaren heeft Technicum honderden BBL-ers opgeleid. Ook in 2019 gaat het goed met het aantal BBL-trajecten dat via Technicum in werking is gezet. Op donderdag 25 april 2019 heeft Technicum de 100ste BBL-er van 2019 op taart getrakteerd.

Honderdste BBL opleiding in 2019
De kandidaat volgt de opleiding eerste monteur elektrotechniek via de beroepsbegeleidende leerweg. Dat is een opleiding die heel populair is op de technische arbeidsmarkt. Veel installatiebedrijven zijn op zoek naar ervaren elektromonteurs. Omdat ervaren krachten in deze sector vrij schaars zijn op de arbeidsmarkt zijn deze BBL trajecten van groot belang voor de toekomst van de Technicum. De kandidaat is momenteel via Technicum aan het werk bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Hij kan rekenen op een technische loopbaan waarin volop werk is. De stap om de opleiding BBL eerste monteur elektrotechniek te volgen is een hele verstandige keuze geweest.

Wil je ook een BBL-opleiding volgen via Technicum?
Als je interesse hebt in een BBL opleiding via Technicum kun je jezelf inschrijven. Daarvoor kun je de knop “BBL Technicum” aanklikken op de menubalk. Via die knop kom je bij een aanmeldformulier waarop je jezelf kunt aanmelden voor een BBL opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek bijvoorbeeld.