Technisch Werken

Shell heeft winstdaling in derde kwartaal 2019

Olie- en gasproducent Shell heeft in het derde kwartaal van 2019 een daling gehad in haar winst. In het genoemd kwartaal daalde de winst van het bedrijf met 15 procent ten opzichte van vorig jaar. Op donderdag 31 oktober 2019 heeft Shell een update gegeven van haar bedrijfsresultaten. Hieruit komt naar voren dat het bedrijf in totaal 4,8 miljard dollar heeft overgehouden in het derde kwartaal. Shell geeft aan dat de winstdaling te maken heeft met de lage energieprijzen.

De prijsdaling van bijvoorbeeld aardolie is aanzienlijk. In het derde kwartaal van 2019 ligt de prijs van olie bijvoorbeeld 17 procent lager. Ook de omzet van Shell daalde in kwartaal 3. In het derde kwartaal van 2018 werd een omzet van 101,5 miljard dollar behaald. In het derde kwartaal van 2019 kwam de omzet uit op 89,5 miljard dollar.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!