Vacatures elektromonteurs Friesland en Groningen vanaf 15 augustus 2021

De bouwvak is voor verschillende bedrijven in het noorden van Nederland geen reden geweest om stil te zitten. Dat blijkt ook uit het grote aantal vacatures dat in de bouw en de techniek zijn opengezet in deze periode. Het gaat hierbij om vacatures voor bouwpersoneel zoals, timmermannen, metselaars en stukadoors. Daarnaast staan er ook veel vacatures open voor installatiemonteurs en elektromonteurs. Het valt op dat veel technische bedrijven hun vacatures voor elektromonteurs delen op internet en sociale media. Niet alleen op de bedrijfswebsites staan de vacatures maar ook op jobboards en vacaturebanken. Uitzendorganisaties en intermediairs delen de vacatures van elektromonteurs vervolgens ook op hun eigen wervingskanalen. Het aanbod aan vacatures voor elektromonteurs is groot.

Kiezen is vaak lastig

Dat maakt het maken van een keuze lastig. Er is veel te kiezen voor elektromonteurs. Er staan vacatures open door heel Nederland. Ook in de noordelijke provincies is dit duidelijk merkbaar aan het vacatureaanbod. Dit aanbod lijkt bijna dagelijks te groeien. Gelukkig zijn er ook organisaties die dit vacatureaanbod proberen iedere week actueel te houden. Een voorbeeld van zo’n organisatie is Technicum uitzendbureau. Deze intermediair is VCU gecertificeerd. Dat betekent dat deze technische uitzender de nadruk legt op veiligheid gezondheid en milieu in de arbeidsbemiddeling. Technicum is een grote organisatie die door heel Nederland honderden elektromonteurs en installatiemonteurs in dienst heeft en dagelijks monteurs in deze functies aan een baan helpt of gaat opleiden.

Aanbod aan vacatures voor elektromonteurs

Ben je benieuwd naar het aanbod aan vacatures voor elektromonteurs bij jou in de buurt? Klik op de knop vacatures in de menubalk en kom meer te weten over jouw mogelijkheden bij jouw woonplaats in de buurt.