Toe aan een nieuwe loopbaan in de techniek vanaf december 2022?

Heb je wat technische ervaring opgebouwd en ben je toe aan een nieuwe loopbaan in de techniek? Dan heb je verschillende mogelijkheden om vanaf december 2022 in een andere functie aan de slag te gaan. Technische bedrijven hebben namelijk een groot tekort aan personeel. Door dit tekort zoeken ze naar verschillende creatieve mogelijkheden om toch kandidaten te werven. Daarvoor worden bijvoorbeeld inwerktrajecten en opleidingstrajecten gehanteerd.

Voor deze trajecten heb je dikwijls maar een beetje technische kennis en ervaring nodig om te kunnen gaan starten. Heb je deze kennis en ervaring dan kun je vaak doormiddel van een opleiding of training in een assistentenfunctie starten. Na verloop van tijd neemt je technische kennis in de nieuwe functie toe en kun je meer verantwoordelijkheid dragen. Je kunt dan meer taken uitvoeren en wordt zelfverzekerder in je werk.

Ben je benieuwd naar welke inwerktrajecten er voor jou zijn? Neem contact op Technicum via de knop BBL Technicum en stuur via het contactformulier je vraag in. Dan hoor je binnen korte tijd wanneer je langs kunt komen voor een ori├źnterend gesprek.