Technischwerken.nl heeft 9900 artikelen online op 6 december 2022

De website Technischwerken.nl blijft groeien in aantal artikelen. Inmiddels heeft deze website 9900 artikelen online. Een aanzienlijk aantal dat nog elke dag groeit. Een groot aantal artikelen gaan over de arbeidsmarkt. Zo worden er wekelijks vacatures online gezet maar worden ook andere ontwikkelingen op de arbeidsmarkt benoemd. Ook de technische sector komt uitgebreid aan bod. Dat is logisch want Technischwerken.nl is gericht op de arbeidsmarkt en op de technische branche. Daarbij vormen ook opleidingen een belangrijk onderdeel. Zeker nu er veel vacatures open staan en er weinig geschikte kandidaten worden gevonden neemt opleiden een grotere rol in op de arbeidsmarkt.

Omdat de techniek ook nauw verbonden is met verduurzaming en duurzaamheid is ook duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen een dankbaar onderwerp. Ook ontwikkelingen in de techniek met betrekking tot duurzaamheid zijn belangrijk. Daarbij komen niet alleen zonnepanelen aan bod maar ook warmtepompen, waterstofketels en warmte en koudeopslag. De techniek is voortdurend in ontwikkeling, daarom is technisch werken ook actief in deze markt om informatie in te winnen en te publiceren.

Technischwerken.nl werkt ook nauw samen met Technicum, een groot technisch uitzendbureau in Nederland. Dat zorgt voor een voortdurende stroom aan informatie over de ontwikkelingen op de flexibele arbeidsmarkt in de techniek. Ook deze sector is van groot belang voor technische bedrijven en technisch personeel. De komende tijd zal de informatie op technischwerken.nl blijven groeien. We gaan de 10.000 teksten tegemoet.