Technicum zoekt extra technisch personeel vanaf maandag 15 juni 2020

Het uitzendbureau Technicum heeft richting de bouwvak steeds meer aanvragen ontvangen voor technisch personeel. De arbeidsmarkt in de techniek is hectisch. Per dag verandert het vacatureaanbod door de ontwikkelingen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Verschillende ondernemers in de techniek proberen in te spelen op de golfbeweging in vraag en aanbod. Nieuwsberichten en versoepelingen van coronamaatregelen hebben een grote invloed op wat consumenten en bedrijven willen kopen of juist niet willen kopen.

Inhaalslag

Daarnaast is er ook nog de zogenaamde inhaalslag die moet worden gemaakt in de markt. Er zijn verschillende bedrijven en andere afnemers die hebben gewacht met het doen van investeringen in bijvoorbeeld machines, werktuigen en installaties. Ook in de bouw merk je dat het richting de bouwvak drukker wordt. Het grote probleem is echter: waar halen bedrijven tijdig geschikt en ervaren technisch personeel vandaan? Gelukkig kan Technicum uitzendbureau hier mee helpen, maar deze uitzendorganisatie kan het niet alleen. Technicum heeft een groot netwerk aan specialisten op de arbeidsmarkt. Wekelijks worden nieuwe kandidaten ingeschreven en wordt in kaart gebracht wat voor werk of functie zij zoeken op de arbeidsmarkt.

Vacatures in de techniek

Omdat deze arbeidsmarkt regelmatig veranderd kan er in zeer korte tijd een nieuwe kans ontstaan op een mooie baan. Om die reden is het altijd belangrijk om jouw sollicitatie en bijbehorende cv te delen met Technicum. Klik op de knop vacatures Technicum om jouw sollicitatie in te sturen. Deze knop staat in de menubalk van deze website.