Technicum ONE opleiding volgen na bouwvak 2023

Heb je altijd al een baan willen hebben in de techniek? Ben je nog niet eerder aan de slag gegaan met een technische opleiding en merk je dat je daardoor nu moeilijk aan een baan in de techniek kunt komen? Dan wordt het hoog tijd om je te verdiepen in Technicum ONE. Via de korte opleidingen van Technicum ONE kun je een eerste stap zetten richting een technische loopbaan. Het mooie van Technicum ONE is dat deze opleidingstrajecten zo zijn opgebouwd dat iedereen kan deelnemen, ook de mensen die nog geen opleiding of ervaring hebben opgebouwd in de techniek.

Informatie over Technicum ONE

Technicum ONE opleidingstrajecten duren gemiddeld 1 tot 2 weken. In deze weken kun je meer te weten komen over een speciaal vakgebied zoals elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica of een speciale opleiding richting het plaatsen van zonnepanelen. Technicum ONE opleidingen worden door heel Nederland gehouden. Je kunt met een Technicum vestiging bij jou in de buut contact opnemen om meer te weten te komen over Technicum ONE mogelijkheden bij jou in de buurt. Dit contact opnemen kan worden gedaan via de knop Technicum BBL omdat achter deze knop alle opleidingsmogelijkheden van Technicum inzichtelijk worden gemaakt.

Technicum BBL opleidingen

Technicum ONE is een eerste opstap richting een technische loopbaan. Na het afronden van Technicum ONE beheers je de basis technieken van een bepaalde functie. Omdat Technicum ONE opleidingen heel praktijkgericht zijn heb je veel geoefend met het toepassen van vaardigheden. Dat kan goed van pas komen als je als assistent aan de slag wil gaan in een bepaalde technische beroepsgroep. Na afloop van Technicum ONE kun je een BBL traject volgen via Technicum zodat je jouw vaardigheden nog beter ontwikkeld kunnen worden. Zo ben je klaar voor een prachtige loopbaan in een technische richting die bij jou past.