Technicum legt focus nog meer op technisch BBL vanaf zomer 2022

Technicum uitzendbureau doet op dit moment al heel veel op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe vakkrachten in Nederland. Het gaat hierbij met name om installatiemonteurs, elektromonteurs en mechatronica monteurs. Deze aankomende vaklieden kunnen doormiddel van werken en leren een vak leren en tegelijkertijd een salaris verdienen. Technicum is op dit gebied een begeleider en coördinator van het gehele BBL proces. Dat betekent dat Technicum contact heeft met de school, de deelnemer maar ook met erkende leerbedrijven. Doordat Technicum contact heeft met alle spelers in het BBL proces is deze uitzendorganisatie een ideale adviseur voor iedereen die overweegt om een BBL opleiding te volgen in de techniek.

Heb jij misschien ook interesse in een BBL opleiding in de techniek. Heb je veel over de techniek gehoord maar weet je nog niet precies wat bij jou past? Neem dan een keer contact op met Technicum voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan via de knop BBL Technicum. Deze knop staat in de menubalk aan de bovenkant en zijkant van de website. Als je op de knop drukt om je in een digitale omgeving van Technicum. In deze omgeving kun je jouw vragen stellen over de mogelijke BBL trajecten. Ook kun je jezelf meteen aanmelden voor een sollicitatiegesprek voor een BBL traject.

Technicum zet belangrijke stappen voor de toekomst van werkend Nederland. Ook jij kunt daar een onderdeel van uitmaken. Tot snel bij Technicum.