Lasser worden na de zomer van 2022? Bel Technicum

Heb je al een beetje ervaring met lassen? Bijvoorbeeld omdat je thuis wel eens hebt gelast met het lastoestel van je vader? Of heb je op school wel eens geoefend met lassen en zou je er meer over willen weten? Dan is het verstandig om he eens te verdiepen in BBL trajecten in de lastechniek. BBL is een afkorting die staat voor Beroepsbegeleidende leerweg. In feite is BBL een vorm van werken en leren, kortom geld verdienen en tegelijkertijd een opleiding volgen. Het volgen van een opleiding is verstandig omdat je met alleen werkervaring vaak minder effectief kunt solliciteren dan wanneer je ook daadwerkelijk een bepaalde opleiding en opleidingsrichting hebt gevolgd. Lassen is een nuttig vakgebied omdat er veel lassers worden gevraagd voor constructies in de carrosseriebouw, plaatwerkerij, cascobouw, staalconstructie en de machinebouw.

Veel keuze in BBL trajecten voor lassers

Kortom als lasser kun je in verschillende sectoren terecht. Er is dus keuze en dan is het goed dat er een professionele organisatie is die jou kan begeleiden om de juiste keuze te maken voor een bepaalde lasopleiding en je daarnaast kan helpen bij het vinden van een passende baan bij jou in de buurt. Daarom is het verstandig om eens contact op te nemen met Technicum uitzendbureau. Deze technische uitzendorganisatie is landelijk actief en daardoor altijd bij je in de buurt. Daarnaast heeft Technicum samenwerkingsovereenkomsten met diverse opleidingsinstituten en werkgevers in de techniek. Dit uitgebreide netwerk kan van pas komen om de perfecte baan en de meest effectieve loopbaan te ontwikkelen in de lastechniek.

BBL lasser via Technicum

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden om bij Technicum een BBL traject tot lasser te volgen? Klik dan op de knop BBL Technicum om meer te weten te komen.