Technicum zoekt technisch personeel voor openstaande vacatures vanaf medio april 2022

Het technische uitzendbureau Technicum heeft nog steeds veel vacatures open staan in de maand april. Er worden kandidaten gezocht voor vacatures in de elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, telecom en civiele techniek. In feite kan iedereen die een technische achtergrond heeft solliciteren bij Technicum uitzendbureau. Dit uitzendbureau is VCU gecertificeerd en heeft daardoor de mogelijkheid om bij alle technische bedrijven die VCA gecertificeerd zijn personeel te leveren in diverse functies. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn bij Technicum van groot belang. Dat blijkt ook uit de personeelsinstructieformulieren die Technicum heeft opgesteld en verstrekt aan haar personeel.

Bij Technicum weet je van te voren kunt verwachten. Duidelijkheid is belangrijk in de techniek omdat daardoor de veiligheid wordt vergroot. Deze duidelijkheid start bij een duidelijk vacatureomschrijving en gaat ook na het plaatsen van personeel door tijdens werkplekinspecties en voortgangsgesprekken tussen leidinggevenden en personeel. Technicum heeft vestigingen door heel Nederland waardoor er sprake is van een persoonlijke betrokkenheid bij de markt. Kortom de consultants van Technicum kennen de bedrijven en kunnen daardoor sollicitanten goed adviseren welke bedrijven bij hun loopbaanwensen passen.

Ben je benieuwd naar het vacatureaanbod van Technicum? Neem dan contact op met deze technische uitzendorganisatie. Dat kan bijvoorbeeld via de knop vacatures in de menubalk. Daarnaast kun je ook via de knop BBL Technicum meer te weten komen over technische werken-en-leren trajecten.