Technicum heeft ruim 600 werkenden vanaf eind 2021

Technicum heeft aan het einde van de maand oktober meer dan 600 werknemers in dienst. Dat is een aanzienlijk aantal waarmee Technicum haar belangrijke rol op de technische arbeidsmarkt heeft verstevigd. Ook de komende tijd verwacht Technicum meer technisch personeel aan een mooie baan te helpen in de techniek. De kans is groot dat Technicum haar personeelsbestand kan uitbreiden naar 700 werknemers de komende maanden. Er is werk genoeg in de techniek en dat is nu juist de sector waarin Technicum actief is.

Technicum is landelijk actief

Technicum uitzendbureau is een grote uitzendorganisatie die landelijk actief is in Nederland. Het uitzendbureau is gespecialiseerd in technisch personeel in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan de metaaltechniek, installatietechniek, elektrotechniek, bouw, telecom en de procestechniek. In al deze sectoren heeft Technicum technisch personeel aan het werk in uiteenlopende functies. Dat kun je ook terugzien in het vacatureoverzicht van Technicum. Dit vacatureoverzicht tref je aan door op de knop vacatures Technicum in de menubalk te klikken.

Verschillende vacatures in de Techniek

Het aantal vacatures in de techniek neemt toe. Dat heeft onder andere te maken met de grote vraag naar nieuwe machines, voertuigen, woningen en gebouwen. Ook de verduurzaming zorgt er voor dat de vraag naar technisch personeel verder toeneemt. De vraag naar elektromonteurs en installatiemonteurs is zelfs explosief gestegen. Er kunnen in Nederland duizenden elektromonteurs en installatiemonteurs aan een mooie baan geholpen worden. het probleem is echter dat er niet zoveel ervaren krachten beschikbaar zijn. Om die reden heeft Technicum de laatste tijd de focus gelegd op BBL. Inmiddels heeft Technicum ruim 100 BBL-ers in dienst. Een BBL-er is iemand die doormiddel van werken en leren een ontwikkeling doormaakt tot vakman of vakvrouw in de techniek.

Werken en leren doormiddel van BBL

Heb je interesse in een BBL traject of ben je benieuwd wat Technicum voor jou kan betekenen op het gebied van BBL? Klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk. Door een werken en leren traject te starten gaan je kansen op een mooie baan in de techniek omhoog. Dat zorgt er voor dat een BBL traject een goede investering is in jouw toekomst. Geen wonder dat steeds meer mensen een BBL traject starten en dat doe je natuurlijk bij een organisatie die hier veel ervaring in heeft en dat is Technicum.

Groeien naar 700 werkenden

Technicum heeft ambitie. Deze technische uitzendorganisatie wil zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen in de techniek. Niet alleen ervaren krachten kunnen door Technicum aan een baan worden geholpen, ook aankomende vakkrachten maken een kans doormiddel van een BBL traject. Technicum wil groeien naar 700 werkenden. Een grote groep vakkrachten in de techniek die bij honderden bedrijven aan de slag zijn. Technicum helpt niet alleen werkzoekenden maar ook bedrijven in de techniek. Door de toestroom aan technische vacatures die Technicum ontvangt van haar opdrachtgevers is er volop keuze. De consultants van Technicum kunnen een goed advies geven over welke vacature of welk BBL traject het beste bij je past. Zo werken we samen aan een mooie technische toekomst.