Nederlandse detacheerder Redmore overgenomen door Belgisch House of HR in 2017

Het Belgische House of HR heeft Redmore overgenomen. Redmore is een Nederlandse detacheringsorganisatie. De overname door het bedrijf House of HR behoort tot de grootste in haar bedrijfsgeschiedenis. Er zijn echter geen financiële details met betrekking tot de overname bekendgemaakt. Detacheringsorganisatie Redmore is voornamelijk gericht op financiële dienstverleners en daarnaast op overheden.

Dochterondernemingen Redmore
Het bedrijf heeft een aantal dochterondernemingen namelijk Triple A en Triple S. Ook de dochterondernemingen Talent&Pro en Profource behoren tot het bedrijf. In totaal werken er twaalfhonderd mensen onder de detacheringsorganisatie Redmore. Naast deze mensen op de loonlijst heeft het bedrijf een omzet van ongeveer 100 miljoen euro per jaar.

Redmore en House of HR
Topman Jan van Duijn geeft aan dat het bedrijf nationale en internationale groeiambities heeft maar deze niet alleen waar kan maken. Daarom is Redmore op zoek gegaan naar bedrijven die Redmore zouden willen overnemen. Het bedrijf House of HR heeft Redmore over kunnen nemen. House of HR had een omzet van 1,2 miljard euro in 2016. Dat is aanzienlijk meer dan Redmore. House of HR heeft al een aantal bedrijven in handen die op de Nederlandse markt actief zijn zoals haar uitzenddochter Accent. Verder heeft House of HR ook een aantal dochterondernemingen in Duitsland, Roemenië, Polen en Frankrijk.