Lassers gezocht in juni 2020

In juni 2020 worden door verschillende bedrijven lassers gezocht. Het gaat hierbij met name om lassers die ook kunnen samenstellen. Opvallend genoeg worden vooral MIG/MAG lassers gevraagd voor staalconstructie en de machinebouw. De behoefte aan TIG-lassers is veel kleiner. TIG lassers worden vaak ingezet in de (luxe) jachtbouw en in de voedingsmiddelenindustrie. Dat zijn op dit moment sectoren die het minder druk lijken te hebben vanwege de coronamaatregelen.

Vacaturewebsite

Technicum uitzendbureau heeft op haar website verschillende vacatures open staan voor lassers. Ben je benieuwd naar dit werkaanbod? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Het vacatureaanbod van Technicum wordt dagelijks up-to-date gemaakt. Zo weet je precies welke vacatures open staan in de techniek bij jou in de buurt. Bovendien kun je ook zien via welke Technicumvestiging de vacature wordt aangeboden. Daardoor heb je altijd contactgegevens bij de hand.

BBL en open sollicitaties

Naast het vacature-overzicht heb je op de website ook de mogelijkheid om te kijken naar het BBL-aanbod en kun je ook een open sollicitatie insturen doormiddel van een CV met bijbehorende motivatie.