Vacature RVS beitser Leeuwarden vanaf 19 oktober 2021

Zie jij het wel zitten om een baan in de techniek te hebben met een eigen werkplek met verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor een groot metaalbedrijf in Leeuwarden zijn wij namelijk op zoek naar een beitser die samen met een collega de beitsafdeling gaat runnen. De functie van beitser in dit bedrijf is zeer divers. Je wordt na een inwerk traject verantwoordelijk voor je eigen afdeling binnen dit bedrijf. Zo ga je zelfstandig de producten uit de fabriek beitsen met diverse technieken. Je kunt hierbij denken aan het onderdompelen van de producten in een beitsbad met behulp van een bovenloopkraan, of het handmatig besproeien ervan. Ook ga je de producten naderhand schoonspuiten met een stoomcleaner en hou je de werkomgeving schoon door deze regelmatig te reinigen van de werkvloer met water. Het werk gebeurd in een nieuwe loods die voorzien is van verschillende installaties die er voor zorgen dat je jouw werk veilig en goed kunt uitvoeren,

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt minimaal een VMBO diploma of hoger en enige aantoonbare affiniteit met de techniek, dat je kunt aantonen door relevante werkervaring binnen het vakgebied. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken op je eigen afdeling binnen dit grote metaalbedrijf. Ook ben je organisatorisch ingesteld om efficiënt te werk te gaan en kun je het overzicht bewaren wanneer er meerdere orders tegelijk binnenkomen. Ervaring als beitser is een pré, maar geen vereiste. Als je wat ervaring hebt met spuiten, conserveren, schilderen of coaten van metaal dan is dat mooi meegenomen. Er is binnen het bedrijf voldoende ruimte om dit vak te leren!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature beitser open staat is een groot bedrijf op een industrieterrein in Leeuwarden en daardoor met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Drachten, Franeker, Sneek en Heerenveen. Het is gespecialiseerd in het produceren van proces- en druk vast apparatuur zoals bijvoorbeeld drukvaten, filtratietanks en gaswassers. De beitsafdeling waar jij verantwoordelijk voor wordt beitst voor zowel eigen productie als die van derden. Daardoor kunnen de producten verschillen.

Wat bieden wij jou?

Je kunt denken aan een salaris tussen de  2300,- en 2500,-  bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en wanneer je fulltime aan de slag gaat. Hier bovenop komt nog een kilometer vergoeding van 0,19 cent per kilometer. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende certificaten te halen zoals veilig werken met een heftruck of het gebruiken van een bovenloopkraan. De certificaten worden door het bedrijf betaald je hoeft ze alleen maar zelf te halen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.