Vacature project engineer tekenaar vanaf 24 juli Zuid Friesland

Ben jij een ervaren tekenaar engineer met oog voor kwaliteit? Wil je graag een bijdrage leveren aan toonaangevende projecten in de jachtbouw? Dan is de functie project engineer/ tekenaar geschikt voor jou. In deze functie krijg je te maken met veel afwisseling en heb je de mogelijkheid om multidisciplinair te werken in de toelevering voor de megajacht industrie. Je bent in deze functie actief in de ontwikkeling van railingsystemen en andere outfitting onderdelen van grote jachten. Je bent in deze functie bezig met de technische kant van het proces maar ook met berekeningen en de projectplanning. Daarbij horen ook project gerelateerde inkopen. De functie project engineer tekenaar bevat ook 3D tekenwerkzaamheden verder ben je bezig met het maken van surface models. Kortom in deze functie ben je actief in de ontwerpfase, engineering, tekenen en de aansturing. Een prachtige kans voor een engineer die van afwisseling en verantwoordelijkheid houdt in de boeiende wereld van de jachtbouw.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie zijn de volgende eigenschappen van belang:

  • Je bent in bezit van een MBO- 4 niveau opleiding in de richting van eningeering/ technisch tekenen. Een opleiding HBO-niveau werktuigbouwkunde (engineer) of vergelijkbaar is uiteraard ook goed.
  • Je hebt interesse in bedrijfsvoering en projectmanagement.
  • Ervaring in CAD 3D tekenen als tekenaar of junior projectleider.
  • Kennis van tekenprogramma’s zoals Ansys Spaceclaim, Autodesk Inventor of Autocad.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Rijbewijs B.

Je kunt deze functie als junior of als ervaren project engineer uitvoeren. Als je als junior gaat starten zullen bovenstaande eisen naar beneden toe worden bijgesteld zodat je de ruimte krijgt om in de functie te groeien. Een ervaren project engineer moet wel aan de bovengenoemde eigenschappen voldoen.

Over het bedrijf

Deze organisatie is gespecialiseerd in al het RVS jachtbeslag van grote jachten. Het gaat hierbij om railingen maar ook om speciale design onderdelen. Deze onderdelen vormen een belangrijk onderdeel van de uitstaling van de jachten terwijl de onderdelen ook nog een functionaliteit hebben. Als project engineer tekenaar zorg je er voor dat er technische werktekeningen worden opgesteld en productietekeningen. Deze vormen een belangrijk onderdeel van het productieproces van de werkplaats. Je kunt zelf de resultaten bewonderen van de ontwerpen en technische tekeningen omdat deze in de werkplaats daadwerkelijk worden omgezet in producten. De railingen worden door lassers en monteurs opgebouwd en door polijsters mooi opgepoetst zodat ze daadwerkelijk schitteren aan boord van de jachten. Het bedrijf werkt in teamverband en er heerst een informele sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Als project engineer tekenaar kun je een salaris verdienen van 3000 tot 4000 euro bruto per maand afhankelijk van je functieniveau. Een junior zal een salaris verdienen rond de 3000 euro bruto per maand terwijl een ervaren engineer een salaris kan verdienen van 4000 euro of meer. Je krijgt binnen het bedrijf veel vrijheden en verantwoordelijkheden. In feite ben je in grote lijnen je eigen leidinggevende. Je rapporteert aan de hoofd bedrijfsbureau of operationeel manager. Dat maakt dat je in deze functie echt je vleugels uit kunt slaan. Uiteraard krijg je reiskosten of de mogelijkheid om een auto van de zaak te gebruiken.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze interessante vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.