Vacature productiekracht vanaf 16 juni 2023

Wil jij graag geld verdienen en zou je graag met machines willen werken in een productieomgeving. Een productiekracht kan veel geld verdienen en kan daadwerkelijk een vak leren in de productieomgeving. Je gaat aan de slag in een omgeving met verschillende productiemachines en je zorgt er voor dat de machines goed gevuld blijven met grondstoffen. Daarnaast controleer je de kwaliteit van de producten en neem je contact op met de operator als er foutjes of problemen ontstaan in de productie. In deze functie werk je onder andere samen met operators maar ook met onderhoudsmonteurs. Van deze mensen kun je veel leren. Dat zorgt er voor dat je op termijn ook een overstap kunt maken of kunt doorgroeien naar een functie als monteur technische dienst of operator. Een functie als productiekracht is daardoor de ideale opstap naar een loopbaan waarin je steeds meer geld kunt verdienen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een productieomgeving is heel gewenst voor deze vacature. Als je bijvoorbeeld in een fabriek hebt gewerkt dan is dat als een goede achtergrond. Het is mooi als je ook met machines hebt gewerkt. Dan kun je misschien ook een operator worden. Een flexibele instelling is ook van veel belang. Je werkt namelijk ook in drie of 5 ploegen. Dat is natuurlijk afwisselend maar je gaat ook in de nachtdienst werken. Dat moet je wel kunnen combineren met je privéleven. Verder is het bedrijf op zoek naar leergierige mensen die zichzelf ook graag verder willen ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien naar een hogere functie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de voedingsmiddelensector. Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers in dienst waarvan verschillende werken als productiekracht. Ook werken er procesoperators, machineoperators, technische dienst medewerkers en andere specialisten binnen het bedrijf. Het bedrijf heeft een grote aandacht voor kwaliteit en voedselveiligheid. Dat maakt dat het bedrijf ook een bedrijfsregelement heeft met een nauwkeurige omschrijving hoe werknemers goed en veilig kunnen werken met elkaar, machines en met het voedsel dat gemaakt wordt. Kortom het bedrijf hecht veel waarde aan het welzijn van het personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen als productiemedewerker rond de 2600 euro bruto per maand. Dit is nog exclusief ploegentoeslag. Hoe meer ervaring je opbouwt en hoe breder je inzetbaar bent hoe hoger het salaris kan worden. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie als operator. Dan wordt je salaris ook nog hoger. Verder kun je opleidingen volgen en trainingen uitvoeren op de werkplek. Deze worden voor je betaald. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd. Ook je reiskosten krijg je vergoed.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum. Deze knop staat in de menubalk van deze website.