Technisch Werken

Rolls-Royce heeft goed jaar gehad in 2016

Rolls-Royce heeft afgelopen in 2016 in totaal 4.011 auto’s verkocht. Dit verkoopaantal  ligt 6 procent hoger dan een jaar eerder. Door dit verkoopaantal is bijna een record behaald. Het merk is 113 jaar oud en in deze geschiedenis heeft men alleen in 2014 meer auto’s verkocht. In dat jaar verkocht de roemruchte Britse autobouwer in totaal 4.063 auto’s.

De afgelopen jaren hebben veel bedrijven in het luxe segment last gehad van de economische malaise. De verkopen liepen bij veel bedrijven terug maar daar heeft Rolls-Royce het afgelopen jaar naar eigen zeggen weinig last van gehad. Dit kwam omdat Noord- en Latijns-Amerika de verkopen toenamen met 12 procent. Dit is de grootste afzetmarkt voor Rolls-Royce. In Europa is de verkoop met 28 procent toegenomen en in Azië met 5 procent.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws