Technisch Werken

BAM aandeel daalt fors op maandag 8 juli 2019

BAM heeft op maandag 8 juli 2019 de waarde van haar aandeel aanzienlijk zien dalen. Rond 9.45 uur stond het aandeel van BAM ruim 20 procent in de min. Dit gebeurde nadat het bouwbedrijf afgelopen zondag bekend maakte dat ze waarschijnlijk minder winst zal maken in 2019 dan van te voren was ingeschat. De winstwaarschuwing bevatte een aanzienlijke daling van de beoogde winst. In 2019 zou het bedrijf volgens een eerder bericht ongeveer 2,1 procent winst moeten kunnen behalen.

Inmiddels is dit winstpercentage naar beneden bijgesteld naar 1 procent. De BAM heeft de winstverwachting over 2019 verlaagd omdat het bedrijf voorzieningen heeft moeten nemen voor twee internationale projecten. Het bedrag dat hier mee gemoeid gaat is ongeveer 90 miljoen euro. Deze afwikkeling zorgt voor een “schaduw” op de “sterke prestaties van onze andere activiteiten” volgens Rob van Wingerden de CEO van BAM.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws