Technicum zoekt technisch specialisten vanaf november 2022

Technicum uitzendbureau is op zoek naar technisch personeel aan het einde van 2022. Het VCU gecertificeerde uitzendbureau heeft vanuit haar opdrachtgevers een enorme hoeveelheid vacatures gekregen. Het huidige personeelsbestand van Technicum is onvoldoende om alle vacatures effectief in te vullen. Daarom wordt meer extern personeel aangetrokken. Technicum deelt de vacatures van haar opdrachtgevers op diverse websites en sociale media. Naast ervaren krachten zoekt Technicum ook aankomende vakkrachten die graag een beroep willen leren in bijvoorbeeld de elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica.

Technicum ONE

Voor de aankomende vakkrachten heeft Technicum het programma Technicum ONE ontwikkelt. Een interessant programma dat voor iedereen geschikt is die interesse heeft in de techniek maar nog nooit de stap heeft gezet om hierin een loopbaan te beginnen. Aan Technicum ONE nemen mensen deel met verschillende achtergronden. Het maakt in feite niet uit of je uit de horeca komt, de handel, administratieve dienstverlening of welke sector dan ook. Als je wat hebt met Technicum en met techniek dan kun je aan de slag met Technicum ONE. Als je jezelf hiervoor wilt aanmelden kun je klikken op de knop BBL Technicum in de menubalk.

Netwerk van Technicum

Mocht je al over veel ervaring beschikken in de techniek dan is Technicum een waardevolle gesprekspartner die jou kan helpen met het vinden van een passende baan of aanvullende opleiding om door te groeien naar een werkplek en bedrijf dat bij jou past. Verder is Technicum bij uitstek de netwerkpartner voor bedrijven in de techniek. Zowel technisch personeel als technische bedrijven ontmoeten elkaar in de dienstverlening van Technicum. Meer weten over het actuele vacatureaanbod van Technicum? Klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk en verbaas je over de hoeveelheid vacatures van Technicum bij jou in de buurt.