Technicum zoekt een planner werkvoorbereider in Leeuwarden in januari 2020

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele productieplanning van het bedrijf. Dat betekent dat je volledige logistieke stroom van de binnenkomst tot en met de levering van de producten onder jouw verantwoordelijkheid valt. Natuurlijk horen hier veel deelprocessen bij die onder andere in de productie plaatsvinden. Het gehele productieproces is een opeenvolging van verschillende bewerkingen. Het spreekt voor zich dat een goede planning hierbij belangrijk is. Deze planning valt in deze functie onder jouw verantwoordelijkheid. Je hebt in deze functie contact met verschillende medewerkers en leidinggevenden zodat de productieprocessen zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Een gestroomlijnde productieorganisatie is jouw grote uitdaging en tevens datgene waar je het meeste voldoening uithaalt.

Welke persoon is geschikt?
Herken jij jezelf in de hierboven genoemde beschrijving dat voldoe je al aan een belangrijke basisgeschiktheid voor deze functie. Er zijn echter nog wel een paar aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo wenst het bedrijf dat iemand minimaal vijf jaar ervaring heeft als planner in de productie van een metaalbedrijf. Ook is ervaring met ERP systeem (ISAH en Shop Floor Control ) een belangrijke eis van het bedrijf. Je hebt ervaring met het inrichten en optimaliseren van het productieprocessen en hebt affiniteit met de metaaltechniek of werktuigbouwkunde. Tot slot betreft het een fulltime functie. Het is dus belangrijk dat je voltijd beschikbaar bent zodat je voldoende aandacht en tijd kunt besteden aan het optimaliseren van het productieproces.

Informatie over het bedrijf?
Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is een familiebedrijf dat verschillende producten maakt voor de agrarische sector. Het bedrijf is omvangrijk en voert verschillende metaalbewerkingstechnieken uit. De producten die worden gemaakt zijn divers en bestemd voor de lokale markt maar worden ook wel getransporteerd naar klanten in de rest van Nederland. Het bedrijf maakt producten van het begin tot het einde. Kortom van plaatmateriaal tot en met gereed product.

Wat bieden we jou?
Het bedrijf biedt jou een professionele, informele en dynamische werkomgeving en een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Er wordt een marktconform salaris geboden en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal en Techniek. Bovendien zijn er ontwikkelmogelijkheden en zijn er mogelijkheden om een studie te volgen op kosten van de werkgever. In de functie zul je in eerste instantie een tijdelijk contract ontvangen. Dit contract kan worden omgezet naar een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren via Technicum
Wil je in aanmerking komen voor deze vacature neem dan contact met Technicum op via de knop ‘Vacatures Technicum’ in de menubalk.