Technicum zoekt een ervaren verspaner op 28 januari 2020

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt een ervaren verspaner aan het einde van januari. Het betreft een functie voor langere tijd.

Wat de vacature conventioneel verspaner?
Ben je een ervaren conventioneel verspaner en zoek je een uitdagende nieuwe baan, zoek dan niet langer! Wij hebben de ideale baan voor een conventioneel verspaner die toe is aan een volgende stap. We zoeken namelijk een verspaner die aan de slag wil in het verspanen van componenten voor de procesindustrie. In de procestechniek worden ongelofelijk veel complexe onderdelen geplaatst in installaties, machines en systemen. Deze onderdelen kunnen worden vervaardigd doormiddel van verspanende technieken zoals draaien en frezen. Omdat het vaak gaat om enkele onderdelen en kleine series is het van groot belang dat je goed weet hoe je een machine moet instellen en onderdelen tot op duizendsten van millimeters nauwkeurig kunt verspanen. Als verspaner ben je bovendien allround inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan boren, tappen en draadsnijden. Na afloop controleer je jouw eigen werk op maatvoering. Zo weet je zeker dat je het juiste product hebt gemaakt.

Wanneer kom je in aanmerking?
Voor deze functie heb je minimaal 5 jaar ervaring nodig in de verspaning. Het is belangrijk dat je voldoende kennis hebt van materialen zodat je precies weet welk materialen je met een bepaalde snelheid kunt verspanen. Ook het lezen van technische tekening is van groot belang voor het instellen van de machine. Het gebruik van machines en gereedschappen moet op een veilige en verantwoorde manier gebeuren. Dat vereist een nauwkeurige vakkundige instelling in houding en gedrag. Voor deze functie is de opleiding mbo verspaning het meest logische alleen kun je ook met een mbo opleiding werktuigbouwkunde solliciteren.

Bedrijfsprofiel

Het is natuurlijk goed om te weten dat je aan de slag gaat bij een bedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat. Al die tijd heeft het bedrijf niet stilgestaan maar is de organisatie doorgegroeid tot een professionele speler in de werktuigbouwkunde en de apparatenbouw. Het bedrijf is op dit moment toonaangevend in de markt van proces- en drukvaste apparatuur. Wereldwijd levert het bedrijf maatwerkproducten van roestvaststaal en hooggelegeerde materialen als belangrijk onderdeel van technologische installaties. De klanten van het bedrijf houden zich voornamelijk bezig met petrochemie, chemische industrie, offshore, farmacie, papierindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Niet alleen worden producten geleverd ze kunnen ook door het bedrijf worden geïnstalleerd. Zo werk je bij een bedrijf dat een totaalleverancier is voor haar klanten in de procesindustrie.

Hoe kun je solliciteren?

Solliciteren op deze vacature is eenvoudig. Klik op de vacatureknop in de menubalk. Deze vacatureknop herken je aan de tekst Vacatures Technicum. Je mag ook een bericht insturen via het contactformulier.