Technicum zoekt BBL-ers in de techniek in januari 2020

Technicum is een grote intermediair op de technische arbeidsmarkt. Daardoor heeft Technicum contact met zowel technische bedrijven als werkzoekenden. Technicum werkt samen met verschillende erkende leerbedrijven op het gebied van opleiding en ontwikkeling van technisch personeel. Vooral BBL is een populaire opleidingsvariant in de bouw en techniek. Dat is niet zonder reden want BBL is gericht op werken en leren. Deelnemers aan een BBL opleiding kunnen zich daardoor zowel in theorie als in de praktijk ontwikkelen.

Een BBL opleiding wordt aangeboden door een ROC of andere mbo-opleidingsinstelling. Technicum kan echter de juiste BBL opleiding vinden voor een werkzoekende of werknemer in de techniek. In tegenstelling tot de mbo-opleidingsinstituten is Technicum niet zelf de opleider maar juist meer de begeleider. Dat is voor de werkzoekende of aankomende BBL-er wel prettig want zo krijg je een objectief advies over de juiste opleiding.

Omdat Technicum landelijk aanwezig is en verschillende vestigingen heeft is er altijd wel een Technicumvestiging bij jou in de buurt. Tijdens een persoonlijk gesprek kun je dan meer te weten komen over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Technicum betaald bovendien de BBL opleiding als je voor deze organisatie aan de slag gaat. Wil je meer weten over het onderwerp BBL klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk.