Technicum ONE opleidingen vanaf 19 maart 2023

Technicum ONE heeft ook vanaf 19 maart 2023 diverse opleidingsprogramma’s door heel Nederland klaar staan. Het gaat hierbij om opleidingen in de installatietechniek en elektrotechniek. Ook op het gebied van mechatronica zijn er vanuit Technicum ONE verschillende opleidingsmogelijkheden. Het gaat hierbij om korte opleidingsprogramma’s van een week of twee waarin de deelnemers de basisvaardigheden kunnen aanleren van een bepaalde sector. Omdat de installatietechniek en elektrotechniek te kampen hebben met duizenden openstaande vacatures en veel interesse hebben in zij-instromers is Technicum ONE met name op deze sectoren gericht.

Met een Technicum ONE opleiding heb je een goede eerste stap gezet in een loopbaanprogramma in de techniek. Na Technicum ONE kun je nog verschillende andere opleidingen volgen waardoor je jouw kennis nog verder kunt verdiepen. Technicum kan bijvoorbeeld ook een BBL opleiding aanbieden. Hierbij kun je denken aan BBL elektrotechniek en BBL installatietechniek. Deze opleidingen zouden op verschillende instroomniveaus aangeboden worden van mbo 1 tot en met mbo niveau 4. Zo is er altijd maatwerk mogelijk en kan iedereen instromen in zijn of haar opleidingsniveau.

Heb je interesse in Technicum ONE? Klik dan op de knop BBL Technicum of klik op vacatures Technicum om een overzicht te krijgen van alle technische vacatures die Technicum in Nederland heeft open te staan.