Center Parcs renoveert vakantiewoningen voor een half miljard in 2019

Center Parcs gaat in totaal meer dan een half miljard euro besteden aan de renovatie van een groot deel van haar vakantieparken. De organisatie streeft er naar dat alle vakantiewoningen worden vernieuwd en gemoderniseerd. Dat heeft een woordvoerder bekend gemaakt nadat er eerder een bericht over werd gepubliceerd door De Telegraaf.

Het hoofdkantoor van Center Parcs is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Vanuit dit hoofdkantoor heeft de Europese topman van het bedrijf bekend gemaakt dat de renovatie en modernisering noodzakelijk zijn om aan de wensen en eisen te voldoen van de moderne toerist. Volgens Center Parcs willen moderne toeristen steeds meer beleving ervaren voor het hele gezin. Ook winnen toeristen steeds meer aandacht voor comfort en wellness.

Center Parcs zal in eerste instantie de bungalows vernieuwen van de vier grootste parken in Nederland. Het is de bedoeling dat de overige vijf Nederlandse vestigingen van het bedrijf ook gerenoveerd en gemoderniseerd zullen worden. De kosten van de renovatie zullen worden betaald door de investeringsmaatschappijen die het vastgoed van de organisatie in handen hebben. Center Parcs heeft ook ambities om te groeien. Zo wil de organisatie binnen niet al te lange tijd in totaal tien nieuwe vestigingen gaan openen in Europa.