Aanmelden voor Technicum ONE technische opleidingen in december 2022

Heb je altijd al in de techniek willen werken maar weet je nog niet precies in welke sector je aan de slag wil? Dan is Technicum ONE voor jou een geweldig mooie oplossing. Technicum ONE is een opleidingsprogramma dat door heel Nederland wordt uitgevoerd. Doormiddel van Technicum ONE kun je alle facetten leren van de technische sector van jouw keuze. Je kunt kiezen uit elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica. Drie technische sectoren waarin heel veel werk en uitdaging aanwezig is. Ook voor jou zijn dit sectoren waarin veel werk is en waar je nooit hoeft stil te zitten.

Weet je nog niet precies voor welke Technicum ONE opleiding jij jezelf wilt aanmelden? Dat is geen probleem. De ervaren collega’s van Technicum kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze! Technicum heeft namelijk een goed beeld van welke vacatures open staan op de markt. Ook hebben de consultants van Technicum veel ervaring met het voeren van loopbaangesprekken en andere gesprekken waarin de kwaliteiten van werkzoekenden in kaart kunnen worden gebracht. Je kunt als je dat wilt testen en assessments volgen waardoor je nog beter in kaart krijgt wat voor jou passend is.

Het aanmelden voor Technicum ONE kan via de website van Technicum. Daar kom je op door op de knop BBL Technicum te klikken. In de BBL omgeving zie je namelijk ook Technicum ONE staan. Voor veel aankomende vakkrachten is Technicum ONE een prachtig voorschakeltraject waarin je de basis van de techniek leert. Zo ben je goed voorbereid op een assistentenfunctie in de techniek maar kun je ook groeien in een BBL traject zodat je compleet op de hoogte raakt van alle factoren die horen bij het beroep van jouw keuze.