Vacature intern consultant bij Technicum Friesland vanaf 4 augustus 2021

Ben jij een echte verkoper maar heb je ook oog voor personeel en organisatie? Dan kun je in deze functie enthousiast aan de slag. Als consultant bij Technicum heb je namelijk een functie waarin je contact hebt met klanten, personeel, opleidingsinstituten en verschillende andere spelers op de technische arbeidsmarkt. Je werkt vanuit het uitzendbureau maar komt ook op bezoek bij bedrijven en projecten om te zien hoe het gaat met het personeel dat jij aan een baan hebt geholpen.

Werken bij Technicum is werken in teamverband. Samen met je collega’s probeer je in de techniek zoveel mogelijk mensen een leuke baan te bieden. Daarbij doe je het hele proces van inschrijven, bemiddelen, plaatsen en het bijbehorende administratieve proces. Daar blijft het gelukkig niet bij want als het personeel aan een mooie baan is geholpen hou je ook contact. Zo weet je ook in de toekomst of het personeel goed op de plek zit of eventueel een opleiding wil volgen of een andere stap wil zetten in de loopbaan.

Bij Technicum ben je niet alleen intercedent maar ook loopbaanbegeleider en werkgever. Je werkt als een adviseur richting zowel de kandidaat als de opdrachtgevers. Een ultieme functie voor iemand die van afwisseling, verantwoordelijkheid en het behalen van doelstellingen houdt.

Je kunt op drie verschillende locaties werken: Leeuwarden, Drachten of Sneek. Voor deze drie vestigingen is Technicum namelijk op zoek naar een nieuwe collega. Geef bij je sollicitatie aan waar je graag wilt werken of lees snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze opleiding heb je een mbo niveau 4 opleiding nodig.
Je moet in staat zijn om te kunnen werken op HBO denkniveau.
De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in een commerciële functie.
Je hebt een ondernemend en sportief karakter.
Je kunt goed communiceren en snel schakelen.
Je bent fulltime beschikbaar, op zoek naar vast werk.
Daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs B.

Over Technicum

Technicum is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het uitzenden en de detachering van technisch personeel en heeft 15 vestigingen in Nederland. Technicum is het aanspreekpunt voor technisch specialisten op mbo-niveau in Nederland. Deze organisatie is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Omdat Technicum al ongeveer 30 jaar bestaat heeft deze uitzendorganisatie een groot netwerk en kunnen de intercedenten snel schakelen tussen werkzaamheden. Werken binnen de arbeidsbemiddeling betekent dat je een zeer veelzijdige, maar juist ook hectische en commerciële baan hebt. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of dat nu op tijdelijke (project)basis is, of vast. Maar daar houdt het niet op: als werkgever zorgen we er ook voor dat al onze mensen elke dag vol energie naar hun werk blijven gaan. De één is toe aan een nieuw project of een nieuwe uitdaging, de ander wil zich graag laten bij- of omscholen. De technische branche is continu in ontwikkeling en als intercedent krijg je daar natuurlijk veel van mee. Dat maakt deze functie veelzijdig en uitdagend.

Arbeidsvoorwaarden

Het startsalaris van een consultant ligt tussen de € 2.400 en € 2.700 bruto per maand;
Een vast contract en fulltime dienstverband (32 uur of 40 uur per week);
Een aantrekkelijke bonusregeling per kwartaal;
Je krijgt een laptop en smartphone van de zaak;
Aanvullend 6% persoonlijk budget;
8% vakantietoeslag.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met