Vacature CNC frezer Friesland vanaf 10 mei 2023

Houd jij er van nauwkeurig te werken en kun je overweg met de besturing van een CNC freesmachine? Ben je bekend met het programmeren van Heidenhain/ Fanuc besturing? Dan ben jij de CNC frezer waar Technicum naar op zoek is. Je kunt via Technicum gaan werken in een bedrijf waar gewerkt wordt met een 3 en 5 assige freesmachine. Als frezer programmeer je de machine om het gewenste product en artikel te maken. Hiermee wordt bepaald waar er gevreesd wordt en met welk gereedschap de bewerking doet. De producten die je maakt zijn divers. Het kan gaan om enkele stuks maar ook series komen voor.

Welke ervaring heb je nodig?

Je bent in het bezit van opleiding in de richting van verspaner/draaier/frezer of je beschikt als ervaren CNC frezer over 3 jaar praktijk ervaring. Aangezien je al een tijd mee draait beschik je over kennis en ervaring met de programmeertaal van Heidenhain/Fanuc. Je kunt de freesmachine zelfstandig instellen, zodat hij de juiste bewerking uitvoert. Daarnaast ben je:

  • Enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan;
  • Bereid om mee te denken over productie/verbeteringen en aanpassingen;
  • Ervaren met het opstellen/middelen en uitlijnen van de producten.

Over het bedrijf

Het bedrijf fungeert als een belangrijke leverancier voor de gas- en olie-industrie en produceert diverse producten, zoals vlinderkleppen, afsluiters, flenzen, gereedschappen en machines. De vervaardiging van deze producten gebeurt met behulp van geavanceerde CNC-frees- en draaibanken. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, wordt er gebruik gemaakt van een toolmaster om de geproduceerde producten en artikelen te meten.

Het bedrijf werkt op de volgende manier: wanneer er een aanvraag of opdracht binnenkomt, gaat het bedrijf hiermee aan de slag doormiddel van werkvoorbereiding en engineering. Er wordt actief meegedacht over de optimalisatie of verbetering van de machine of het product. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een testopstelling, de aanpassing/verbetering te testen. Zodra alles is geoptimaliseerd wordt het product of machine in productie genomen. Voor het wordt verzonden, zal het product nogmaals gecontroleerd en worden getest.  Naast de productie van machines, producten en artikelen biedt het bedrijf ook reparatie- en service diensten op locatie aan.

Wat bieden wij jou?

Als CNC frezer kun je fulltime aan de slag via Technicum bij een machinebouwer. Je verdient hier een salaris vanaf 2600 euro bruto per maand. Afhankelijk van je ervaring kan dit meer zijn. Daarnaast ontvang je een reiskosten vergoeding van 0,19 cent per gereden kilometer van en naar je werk. Vanuit Technicum wordt je de mogelijkheid geboden om je zelf verder te ontwikkelen, door middel van opleiding/training of een cursus. Op deze manier blijf jij je als CNC frezer ontwikkelen. Verder ontvang je van Technicum de benodigde werkkleding, schoenen en PBM’s.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.