Technisch Werken

Lockheed Martin behaalde hogere omzet in vierde kwartaal 2017

Het bedrijf Lockheed Martin is een Amerikaans defensieconcern en verkoopt onder andere de F-35 Lightning II. Dit gevechtsvliegtuig is beter bekend als de Joint Strike Fighter (JSF). Door de stijging in de verkoop van deze JSF heeft Lockheed Martin een hogere omzet behaald in het vierde kwartaal van 2017.

In het vierde kwartaal werd door Lockheed een omzet van 15,1 miljard dollar geboekt. Dit is omgerekend ongeveer 12,2 miljard euro. Een jaar geleden was dit echter nog 13,8 miljard dollar. De omzet van de F-35 steeg met 570 miljoen dollar. Verder verkocht Lockheed meer vrachttoestellen van het type C-130 Hercules. Bovendien werden er ook meer raketsystemen verkocht door het defensieconcern. Over heel 2017 heeft Lockheed Martin een omzet behaald van 51 miljard dollar en daarnaast behaalde het bedrijf een winst van twee miljard dollar.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!