Technisch Werken

Griekenland moet nog meer geldinjecties ontvangen

Volgens Luc Coene van de Belgische Nationale Bank heeft Griekenland de komende tijd nog ten minste één keer financiële hulp nodig. De topman van de bank in België vermoed dat er nog een tweede keer hulp moet worden geboden van geldschieters. Het herstel van Griekenland gebeurd slechts langzaam.

Griekenland is nog niet gered
Volgens Luc Coene zorgen de problemen in Griekenland niet meer voor een dreiging voor de hele eurozone. Er zal nog veel tijd nodig zijn voordat de problemen binnen Griekenland helemaal opgelost zijn. Luc Coene van de Belgische Nationale Bank deed zijn uitspraken over Griekenland in een Franstalige radiouitzending genaamd de RTBF.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Nieuws