Technisch Werken

Aandeel Tesla ging 60 procent omhoog eind 2019

Aandelen van Tesla zijn in de afgelopen drie maanden met zestig procent in waarde gestegen. Op woensdag kwam het aandeel uit op 393 dollar. Daardoor heeft Tesla nu bij elkaar opgeteld een beurswaarde van 70 miljard dollar. Dat is een hogere beurswaarde dan andere grote autoproducenten zoals General Motors en Ford Motor. Het gaat goed met Tesla. De verwachting is dat Tesla ook in het laatste kwartaal winstgevend is.

Na oktober 2019 ging het aandeel van Tesla omhoog. Het aandeel steeg in waarde toen Tesla haar nettowinst had gepresenteerd. Dat zorgde er voor dat meer beleggers vertrouwen kregen in de waarde van het aandeel. Daarnaast is ook het plan om een grote autofabriek in China te bouwen voor veel mensen hoopgevend. De presentatie van de nieuwe futuristische pick-up truck van Tesla zorgde ook voor extra orders. De orders voor dit bijzondere elektrische voertuig zijn al de 250.000 voorbij gestreefd. Het gaat hierbij om zogenaamde preorders die een aanbetaling vereisen van 100 dollar per order.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!