Technisch werk vanaf 3 januari 2021

Er is in Nederland nog veel technisch werk beschikbaar. Dat blijkt uit het grote aanbod aan vacatures die op dit gebied open staan in Nederland. Er worden nog veel mensen gevraagd in de industrie, bouw en installatietechniek. Ook in de metaaltechniek en de werktuigbouwkunde staan nog vacatures open. De functies waarin vacatures open staan zijn divers. Zo worden er mensen gevraagd in het middenkader zoals engineers, tekenaars en werkvoorbereiders. Ook worden in uitvoerend functies nog veel mensen gevraagd. Hierbij kun je denken aan installatiemonteurs, elektromonteurs, servicemonteurs en onderhoudsmonteurs. In de werktuigbouwkunde staan nog vacatures open voor werktuigbouwkundige machinebouwers, lassers en constructiebankwerkers.

Vacatures in technisch werk

Er zijn verschillende bedrijven die hun vacatures op hun eigen website zetten maar ook delen op jobboards. bovendien zijn er ook veel uitzendbureaus die vacatures op hun websites publiceren. Vaak zitten hier wel dubbele vacatures tussen. Dat betekent dat bedrijven hun vacatures online zetten maar uitzendbureaus dezelfde vacatures ook delen. Zo kan 1 vacature soms wel 4 of 5 keer online komen te staan afhankelijk van het aantal intermediairs dat door het bedrijf is ingeschakeld in de zoektocht naar geschikt en gekwalificeerd personeel.

Welke vacatures staan open?

Ben je benieuwd naar het huidige vacatureaanbod in Nederland? Klik op de knop vacatures Technicum om meer te weten te komen over het huidige aanbod aan technisch werk in Nederland. Het technisch werk verandert in Nederland voortdurend. Er komen vacatures en functies bij maar er vallen ook arbeidsplaatsen weg. Technisch werk zal er echter altijd blijven ongeacht de ontwikkelingen.