Technisch personeel gezocht voor assemblage medische apparatuur coronabestrijding in 2020

Gespecialiseerde bedrijven in de medische sector zetten vacatures uit voor assemblagemedewerkers in de machinebouw. Door het coronavirus is de vraag naar medische apparatuur aanzienlijk toegenomen. Dat bleek onder andere uit de berichtgeving van Philips gisteren. Deze organisatie maakt onder andere beademingsapparatuur. Door de coronacrisis is de vraag naar deze apparatuur aanzienlijk gestegen. Ook andere medische apparatuur vormt een belangrijke rol in de patiëntenzorg.

De productie van apparatuur voor de medische sector neemt toe. Daarvoor is extra personeel nodig. Door de krapte op de arbeidsmarkt is gekwalificeerd personeel echter moeilijk te vinden. Verschillende uitzendbureaus, waaronder Technicum, doen hun uiterste best om met hun beschikbare bestand in de aanvragen te voorzien. Technicum heeft door de jaren heen verschillende monteurs opgeleid onder andere op het gebied van mechatronica en werktuigbouwkunde. Nu wordt duidelijk dat personeel met een technische achtergrond ook belangrijk is voor de medische sector. Het produceren van de juiste apparatuur en machines is van groot belang voor het slagen van het belangrijke werk van medisch personeel.

Ben je ook op zoek naar een belangrijke baan in de medische techniek? Neem dan contact op met Technicum. Dat kan via de knop: ‘vacatures Technicum’. Deze knop tref je aan in de menubalk.