Technicum uitzendbureau is flexibel en dienstverlenend tijden coronacrisis in 2020

Het uitzendbureau Technicum is een grote arbeidsbemiddelaar in de techniek. Dit uitzendbureau heeft vestigingen over heel Nederland en ontkomt daarbij net als veel andere organisaties niet aan de coronacrisis. Gelukkig heeft Technicum de mogelijkheid om een groot deel van haar dienstverlening via internet te regelen. Dat betekent dat sollicitanten zichzelf via internet kunnen inschrijven en ook dat de intakegespreken zelfs via Skype gevoerd kunnen worden.

Op die manier kan de dienstverlening van deze organisatie gehandhaafd worden. Een groot deel van het interne personeel van Technicum werkt vanuit huis. Dat is met deze faciliteiten geen enkel probleem. Het personeel van Technicum kan zelf vanuit de woning via internet werken. Ook de uitzendkrachten en het gedetacheerd personeel kan vanuit huis een hele hoop regelen met Technicum. Zo kunnen de uren die gewerkt zijn gewoon via een app worden ingevoerd. Technicum is altijd bereikbaar onder kantooruren. Als er vragen gesteld moeten worden krijgt men daardoor vrijwel altijd direct iemand aan de lijn. Dat is handig voor het uitzendpersoneel maar ook voor opdrachtgevers?

Werk je nog niet voor Technicum maar ben je wel benieuwd wat dit VCU uitzendbureau aan jou te bieden heeft? Klik dan op de knop ‘vacatures Technicum’ en kom meer te weten over de mogelijkheden om bij jou in de buurt aan de slag te gaan in de techniek.