Technicum krijgt steeds meer vacatures in de logistiek eind 2022

Aan het einde van 2022 komen er steeds meer vacatures in de logistiek op de arbeidsmarkt. Technicum uitzendbureau is in eerste instantie een uitzendbureau dat zich richt op de technische uitvoerende functies. Via haar opdrachtgevers krijgt Technicum echter ook steeds meer logistieke functies binnen. Hierbij kun je denken aan functies in logistieke omgevingen zoals magazijnen en het inladen en uitladen van materialen en andere producten. Daarom publiceert Technicum vacatures voor magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs en orderpickers.

Logistiek in combinatie met techniek

Deze functies verschillen in inhoud. Daarnaast zijn de meeste vacatures die Technicum ontvangt van haar opdrachtgevers ook technische aspecten aan de orde. Zo moeten de magazijnmedewerkers ook vaak wat sleutelen en assemblagewerkzaamheden uitvoeren. Dat maakt een functie divers en uitdagend. Verder zijn er ook combinatiefuncties waarbij magazijnpersoneel machines kunnen bedienen zoals zaagmachines, boormachines en machines in de plaatbewerking zoals lasersnijmachines. Dat maakt dat magazijnfuncties en andere logistieke functies veel uitdagender zijn geworden.

Technicum ONE

Heb jij interesse in werkzaamheden in magazijn? Heb je een logistieke achtergrond en wil je graag je functie verbreden dan kun je jezelf aanmelden bij Technicum via de knop vacatures Technicum die je aantreft in de menubalk. Dan kom je in een overzicht aan vacatures door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Heb je nog geen werkervaring in logistiek maar wel een technische achtergrond dan kan Technicum ook wat voor je betekenen. Technicum heeft namelijk vacatures voor ervaren en aankomend technisch personeel. Voor zij-instromers, herintreders en onervaren technisch personeel heeft Technicum het programma Technicum ONE ingevoerd. Dit programma kent momenteel drie specialisaties: elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica. Als je meer wilt weten over Technicum ONE dan kun je klikken op de knop BBL Technicum om in het opleidingsoverzicht van Technicum in te kijken.