Solliciteren naar technisch werk via Technicum uitzendbureau in april 2020

Het vinden van een baan is in 2020 een uitdaging. Door de coronamaatregelen zijn veel bedrijven voorzichtig geworden in hun aannamebeleid. Ze weten niet of er weer drukte gaat ontstaan tijdens de coronacrisis en daarna. Ook de maatregelen van de overheid zorgen er voor dat veel bedrijven belemmeringen ervaren. Dat zorgt er voor dat het spreken van sollicitanten niet altijd de voorkeur heeft ten opzichte van andere zaken. Juist daarom is het belangrijk dat sollicitanten gesteund worden en geholpen worden door een partij die de arbeidsmarkt goed kent. In de techniek is dat Technicum.

Technicum helpt ook in de maanden april en mei mensen aan een baan in de techniek. Dat doen de intercedenten van Technicum dagelijks. Door een nauw contact met bedrijven in de techniek weten de intercedenten precies wanneer het drukker wordt en welke vacatures open staan en welke niet. Technicum schrijft mensen online in en ontvangt graag cv’s van mensen die in de techniek aan de slag willen. Hierbij kun je denken aan lassers, constructiebankwerkers, onderhoudsmonteurs maar ook aan elektromonteurs en installatiemonteurs. Op haar website geeft Technicum een duidelijk overzicht van de openstaande vacatures.

Wil je meer weten over Technicum klik dan op de knop vacatures Technicum. Deze knop staat in de menubalk van deze website.