BBL elektrotechniek vacatures 2018

De installatiebranche heeft een groot tekort aan technisch personeel. Er zijn veel vacatures voor elektromonteurs en installatiemonteurs op internet te vinden. Ook zijn er steeds meer vacatures voor aankomend technisch personeel. Hierbij kun je denken aan zogenaamde BBL vacatures waarop mensen kunnen solliciteren met affiniteit in bijvoorbeeld elektrotechniek zonder dat ze daar specifieke werkervaring of opleidingen in hebben gehad.

BBL en ROC
BBL is de beroepsbegeleidende leerweg en wordt aangeboden door ROC’s oftewel Regionale Opleidingscentra. BBL opleidingen worden geboden op mbo niveau. Dit is het middelbaar beroepsniveau. Er zijn veel verschillende ROC locaties in heel Nederland. Ook zijn er verschillende leerbedrijven waar iemand een BBL opleiding zou kunnen volgen en werken en leren. De arbeidsmarkt is complex en de wereld van opleidingen ook.

Kiezen voor BBL elektrotechniek
Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een BBL opleiding elektrotechniek te volgen is het verstandig om een professionele arbeidsbemiddelaar in te schakelen zodat je zeker weet dat je de BBL opleiding volgt bij een professioneel opleidingsinstituut en een geschikt leerbedrijf vind. Een organisatie die je hierbij uitstekend kan helpen is Technicum. Deze uitzendorganisatie heeft in heel Nederland BBL-ers aan het werk bij tientallen leerbedrijven in de installatietechniek en elektrotechniek.

Aanmelden voor BBL elektrotechniek
Aanmelden voor een BBL traject is eenvoudig. Als je hier klikt kom je terecht op een aanmeldformulier voor BBL. Je kunt ook de knop aan de zijkant in het menu aanklikken met BBL Technicum er op. Als je jezelf hebt aangemeld voor BBL wordt er binnen korte tijd contact met je opgenomen door een opleidingsadviseur van Technicum. Dit is allemaal kosteloos en gratis.