Aanmelden voor Technicum ONE vanaf 11 september 2023

Heb je interesse om in de techniek aan de slag te gaan? Ben je handig maar heb je nog nooit een stap gezet om daadwerkelijk een opleiding in de techniek te volgen? Dan is Technicum ONE voor jou een prachtige oplossing. Doormiddel van het Technicum ONE opleidingstraject leer je in korte tijd een basis voor een specifieke technische richting. Hierbij kun je denken aan de installatietechniek, elektrotechniek maar ook aan mechatronica en specifieke maatwerkopleidingen in bijvoorbeeld de duurzame techniek zoals monteur zonnepanelen.

Je kunt natuurlijk contact opnemen met Technicum als je precies weet wat voor opleiding je wilt volgen. Echter weet niet iedereen precies wat hij of zij wil. Daarom kun je ook via Technicum een beroepskeuzetest doen en zelfs een compleet assessment. Alles wordt in werking gezet om jou te helpen bij het maken van een goede loopbaankeuze binnen de techniek. Inderdaad want Technicum is de specialist op het gebied van technisch werk in Nederland.

Technicum kan jou niet alleen helpen aan een prachtige Technicum ONE opleiding maar ook een compleet BBL traject behoort tot de mogelijkheden. Verder kan Technicum je ook nog helpen aan een hele mooie baan aansluitend op je opleiding. Zo vormt Technicum voor jou de specialist op het gebied van de technische arbeidsmarkt. Heb je interesse in een technische loopbaan of ben je benieuwd naar wat Technicum voor je kan betekenen? Klik dan op de knoppen: vacatures Technicum of BBL Technicum. De laatste knop geeft ook informatie over Technicum ONE.