Technisch Werken

Technicum zoekt lassers vanaf 10 februari 2020

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar lassers. Zowel MIG/MAG lassers als TIG lassers kunnen rekenen op een uitgebreid vacatureaanbod bij deze uitzendorganisatie. Technicum heeft contract met veel verschillende klanten in de metaaltechniek. Daardoor hebben werkzoekenden een ruime keuze uit vacatures. Bovendien biedt Technicum ook advies. Lassen is een specialistisch vakgebied waarbinnen verschillende sectoren aanwezig zijn. Zo kan men lassen in de staalconstructie, machinebouw maar ook in de jachtbouw en scheepsbouw.

Elke sector heeft specifieke eisen en normeringen met betrekken tot lasverbindingen. Daarom is het belangrijk dat je als lasser goed tot je recht komt. Technicum bemiddelt al tientallen jaren in verschillende lasfuncties en heeft ook veel lassers aan lasdiplomas geholpen. Wil je meer weten over een functie lasser bij Technicum of ben je benieuwd naar het vacatureaanbod van deze uitzendorganisatie klik dan op de knop “Vacatures Technicum” in de menubalk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws