Technisch Werken

BAM heeft verliesprojecten onder controle

De BAM heeft vijf van haar projecten in het buitenland waar ze verlies op leed onder controle. Dit stond dinsdag 3 september 2013 in Het Financiële Dagblad. Dit dagblad had een gesprek gehad met BAM-topman Nico de Vries. Tijdens dit gesprek werd onder andere ingegaan op verlieslijdende projecten. Hieronder valt bijvoorbeeld de bouw van het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Naast dit project waren er nog vier grote buitenlandse projecten die minder goed liepen. Nu zijn de problemen inmiddels onder controle.

De BAM had te ‘scherp’ op deze projecten ingeschreven volgens Nico de Vries. Volgens hem zal de BAM in de toekomst voorzichtiger omgaan met grotere projecten. De omvangrijke projecten zullen niet snel meer alleen worden opgepakt. Samenwerking met andere partijen kan daardoor noodzakelijk worden. De BAM zal voorzichtiger worden in het aanbestedingsproces.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Nieuws