Zoofy heeft werk voor zzp’ers

Zoofy is een organisatie die zich inzet voor zzp’ers. Deze tekst is aangeleverd door Zoofy met als doel haar organisatie op technischwerken te presenteren. Of je agenda nou bijna altijd helemaal vol zit, of je net start met een eigen bedrijf, je kan altijd wel een extra klusje gebruiken. Soms wil je de afspraak die vandaag of gisteren geannuleerd is, weer opvullen. Andere keren heb je het gewoon wat rustiger en kan je wel wat extra werk gebruiken.  Voor elke ZZP’er biedt Zoofy de mogelijkheid om meer omzet te generen. Zoofy heeft onlangs contact gezocht met technischwerken en de redacteur van deze website heeft Zoofy de ruimte te geven een artikel over Zoofy te plaatsen.

Wat is Zoofy?
Zoofy is een platform waar vakmannen klussen aangeboden krijgen. Ik hoor je al denken: dat doet Werkspot ook! Dat klopt. Maar Zoofy is veel meer een bestelsite dan een offertesite. Je concurreert bij ons niet op prijs. Er is maar één vakman die de klus gaat doen, tegen een van te voren bepaalde prijs of uurtarief. Jij geeft je uurtarief aan ons door en wij kunnen er eigenlijk altijd wel voor zorgen dat je minimaal evenveel verdient via ons, dan wanneer je eigen klanten bedient.

Ook sterk in kleine klussen
Zoofy is daarnaast sterk in de kleinere klussen. Vind je het als loodgieter, CV monteur, elektriciën, witgoed monteur, dakdekker, klusjesman of timmerman leuker om met kleinere opdrachten bezig te zijn? Dan is Zoofy iets voor jou. Meer dan 50% van de klussen zijn voor vandaag of morgen. En de meeste klussen zijn in een paar uur afgerond. Grote verbouwingen worden bij ons veel minder gevraagd. Daar zijn andere sites weer een stuk sterker in dan wij.

Hoe gaat Zoofy in zijn werk?
Je krijgt elke dag per e-mail, via onze app en sms klussen aangeboden. Jij kiest zelf welke klus je doet en welke niet. In sommige regio’s krijg je elke dag genoeg klussen om 2x of wel 3x helemaal vol te zitten. In andere regio’s in Nederland is het wat rustiger en is het voldoende om de gaten in je agenda te dichten. Je betaalt bij Zoofy geen abonnementskosten. Je zit nergens aan vast. Als je morgen wil stoppen, dan stop je gewoon. Je betaalt alleen een commissie als je een klus ook echt uitvoert. No cure, no pay dus!

Wat heb je nodig?
Het enige dat je nodig hebt is een KVK-inschrijving en BTW-nummer. Vanzelfsprekend ben je een goede vakman en heb je goede referenties. Zoofy is een kwaliteitsnetwerk die ver weg blijft van beunhazen. Trots is niet het goede woord, maar we vinden het helemaal niet vervelend om te zeggen dat we al van een heleboel vakmannen afscheid hebben genomen.

Samenvatting
In het kort: Je verdient via Zoofy een goede boterham. Geen race to the bottom. Je kunt een goed uurtarief vragen voor goed werk. Jij kies zelf welke klussen je wanneer doet. En je hebt geen vaste lasten. Klinkt dat goed? Ga dan naar de website Zoofy.nl om je aan te melden of stuur een mailtje naar jurre@zoofy.nl voor meer informatie. Vandaag aanmelden is morgen klussen ontvangen.