WTB vacatures van Technicum eind januari 2020

Technicum uitzendbureau heeft een aantal vacatures open staan in de techniek aan het einde van januari 2020. In de metaaltechniek en werktuigbouwkunde staan de volgende vacatures op dit moment open.

Lasser
Het lassen of aflassen van constructiedelen, plaatwerk en voertuigen in de metaaltechniek aan de hand van verschillende lastprocessen zoals MIG/MAG, TIG en BMBE lassen.

Samensteller
Het hechten en hechtlassen van constructiedelen, machines, jachten en andere producten in de metaaltechniek. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende lasprocessen zoals BMBE lassen, MIG/MAG lassen en TIG lassen.

Machinebouwer assemblagemedewerker

Op basis van tekeningen opbouwen en monteren van machines en apparaten voor verschillende industrieën. Hierbij kun je denken aan productiemachines maar ook aan verpakkingsmachines en machines in de procestechniek.

Onderhoudsmonteur
Zowel werktuigbouwkundige onderhoudsmonteurs als elektrotechnische onderhoudsmonteurs worden ingezet in de procestechniek. Hierbij kun je denken aan het onderhouden, repareren, het storing zoeken en oplossen in productiemachines.

Carrosseriebouwer
Het opbouwen van carrosserieën van voertuigen zoals vrachtwagens, ambulances en bedrijfswagens. Daarbij komen naast laswerkzaamheden ook sleutelwerkzaamheden aan de orde. Een bedrijfswagen monteur kan in de cabine van voertuigen werkzaamheden verrichten terwijl een carrosseriebouwer met name met het frame (dragende constructie) en alle componenten buiten het voertuig aan de slag gaat.

Verspaner
Het draaien en frezen van machineonderdelen op een conventionele of computergestuurde machine (CNC). De machine wordt ingesteld en er wordt uitgangsmateriaal in geplaatst. Nadat de verspaningsmachine is ingesteld wordt het materiaal gedraaid of gefreesd op de juiste maat.