Vacatures technisch uitzendbureau augustus 2018

Het aantal vacatures in de techniek is nog steeds groot in de zomer van 2018. Technische uitzendbureaus krijgen vacatures van verschillende opdrachtgevers binnen. Hierbij kun je denken aan vacatures in de installatietechniek en elektrotechniek maar ook vacatures in de mechatronica, machinebouw en de metaaltechniek. In de bouw zijn ook nog steeds veel vacatures aanwezig die veel worden gedeeld met VCU uitzendorganisaties omdat deze uitzendbureaus specifiek rekening houden met de veiligheidsrichtlijnen die voortvloeien uit het VCA.

Vacatureaanbod in de techniek in 2018
Het aanbod aan vacatures in de bouw en techniek verandert voortdurend. Als je het actuele vacatureaanbod wil zien kun je op de knop “vacatures” klikken. Dan kom je in het vacatureoverzicht. Via de knop krijg je alle vacatures te zien die in de bouw en techniek in Nederland open staan.

Aanmelden voor BBL traject
Naast vacatures voor ervaren technisch personeel zijn er ook vacatures die speciaal zijn opgesteld voor aankomend technisch personeel. Daarbij worden meestal BBL trajecten aangeboden. Als je een aanmelding wil doen voor een BBL traject kun je hier klikken voor het BBL aanmeldformulier.