Vacatures in de techniek in mei 2020

Er staan in mei 2020 verschillende vacatures open in de techniek. Technische uitzendbureaus zoals Technicum hebben een goed beeld van het actuele aanbod aan vacatures op de arbeidsmarkt. Veel vacatures zijn zogenaamd ter inschrijving. Dat maakt het echte vacatureaanbod onoverzichtelijk. Gelukkig kun je bij Technicum nagaan wat er precies open staat aan vacatures in jouw regio.

Het valt op dat er in de metaaltechniek vooral behoefte is aan gespecialiseerde lassers met lascertificaten. Ook is er een vraag naar allround onderhoudsmonteurs die met name in het softwarematige deel van de machines storingen weten te lokaliseren en op te lossen. Technicum zoekt voor deze functies personeel. Ook in de installatietechniek en elektrotechniek worden met regelmaat nieuwe vacatures opengezet. De verduurzaming van Nederland gaat door.

Technicum heeft haar actuele vacatures op haar website geplaatst. Dit aanbod wordt dagelijks bijgehouden. Mocht er niet een geschikte vacature bij zitten dan is het altijd de moeite waard om een Technicumvestiging bij jou in de buurt te bellen om aan te geven welk werk je zoekt. Er kunnen weer gesprekken op Technicumvestigingen worden gehouden. De vestigingen van Technicum zijn namelijk voorzien van speciale schermen waarachter men kan plaatsnemen tijdens een sollicitatiegesprek. Daardoor kan men aan de richtlijnen van de anderhalvemetermaarschappij voldoen. Wil je ook contact opnemen met Technicum klik dan op de knop Vacatures Technicum in de menubalk.