Vacatureaanbod Technicum groeit eind oktober 2020

Vacatures in de techniek komen samen bij Technicum. Deze organisatie is al tientallen jaren actief op de technische arbeidsmarkt. Met specialisaties in de werktuigbouwkunde, installatietechniek, telecom en mobiliteit is Technicum onderscheidend op de arbeidsmarkt. Van haar opdrachtgevers ontvangt Technicum vacatures waarvoor deze uitzendorganisatie beschikbare kandidaten zoekt. Nu zou men kunnen zeggen dat dit heel lastig is in 2020. Er is immers sprake van een coronacrisis en die heeft een groot effect gehad op de arbeidsmarkt. Veel uitzendorganisaties hebben het schadelijke effect van de coronacrisis gemerkt door een terugloop in het aanbod aan werk. Toch gaat het met Technicum juist steeds beter. Hoe komt dat?

Jaren ervaring

Technicum is niet een uitzendbureau dat de laatste jaren uit de grond is geschoten om mee te profiteren van de opleving van de technische branche. Nee, deze uitzendorganisatie bestaat al vele tientallen jaren en is altijd actief geweest in de techniek. Dat weten bedrijven en dat weten ook veel werkzoekenden. Het grote voordeel is dat Technicum een groot netwerk heeft op de technische arbeidsmarkt. Ook tijdens een crisis kan Technicum voortbestaan en werk bieden aan mensen die werk zoeken in de techniek. Dit deed Technicum ook tijdens de financiële crisis een aantal jaar geleden. Toen wist de uitzendorganisatie voldoende personeel aan het werk te kunnen houden en is er samen met haar klanten en werknemers in geslaagd om de financiële crisis zonder veel problemen te overwinnen.

Vacatures in de coronacrisis

De coronacrisis is natuurlijk een crisis van een hele andere orde. Toch hebben veel crisissituaties kenmerken die met elkaar overeen komen. Tijdens een crisis moet je namelijk samenwerken. Dat betekent oogkleppen af en kijken waar je elkaar kunt helpen. Meebewegen met klanten en kandidaten. Ondersteunen en maatwerk bieden. Daar is natuurlijk ervaring voor nodig en die ervaring heeft Technicum uitzendbureau. Ben je benieuwd naar het werkaanbod van Technicum? Klik op de knop vacatures Technicum voor meer informatie en vacatures bij jou in de buurt.