Vacature CAD tekenaar Leeuwarden vanaf 22 februari 2022

Toe aan de volgende stap als CAD tekenaar? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een CAD tekenaar die ook werkzaamheden als werkvoorbereider kan oppakken. Iemand die een concept kan uitwerken naar een 3D tekening en productietekeningen. Als CAD tekenaar / werkvoorbereider ga jij zelfstandig tekeningen uitwerken conform de richtlijnen en geldende normen. De producten die jij gaat uitwerken zijn vaak maatwerk, waardoor je een afwisselende baan krijgt. Het is daarom wel belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. Die instelling is ook belangrijk omdat je naast het tekenen van deze producten verantwoordelijk bent als werkvoorbereider voor de aan jou toegewezen opdrachten. Deze multifunctionele functie bied je dus de mogelijkheid om op twee vakgebieden te excelleren bij een toonaangevende leverancier van apparatuur voor de transportsector binnen geheel Europa.

Welke ervaring heb je nodig?

Om te beginnen ben je een enthousiaste CAD tekenaar / werkvoorbereider met minimaal een afgerond MBO 4 diploma richting de werktuigbouwkunde, metaaltechniek of middenkaderengineering in bezit. Werkervaring voor deze functie is niet noodzakelijk, dat maakt het een aantrekkelijke functie wanneer je bijvoorbeeld net afgestudeerd bent. Maar ook wanneer jij over de nodige werkervaring beschikt is dit een geschikte vacature om jouw kennis en ervaring mee te nemen. Het programma waarmee gewerkt wordt is Autodesk Inventor, het is wel belangrijk dat je daarmee enige ervaring hebt opgedaan tijdens je studie of werkzame periode. Tot slot wordt er vanuit de werkvoorbereiding enige affiniteit met ERP-Systemen gevraagd. 

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is toonaangevend op zowel het produceren als leveren van een zeer gevarieerd scala aan voorzetapparatuur en weegsystemen voor op heftrucks. Dit alles met als missie het optimaliseren van de goederenhandeling door heftrucks met de juiste voorzetapparatuur. Het bedrijf heeft een informele sfeer waardoor jij zowel met als zonder ervaring prima in het team past. Het bedrijf is gevestigd in Friesland, ten noorden van Leeuwarden en gemakkelijk te bereiken vanuit o.a. Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Drachten en de omliggende dorpen.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen een salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de €2500,- en €2800,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een kilometer vergoeding van € 0,19 cent per kilometer. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en/of trainingen. Tot slot krijg je eerst een contract voor bepaalde tijd, dat bij wederzijds goedvinden wordt omgezet naar een (vast)contract rechtstreeks bij de opdrachtgever.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier van de website.