Vacature agrarisch technisch commercieel medewerker Friesland juni 2020

Heb jij een ervaring in de agrarische sector als verkoper of commercieel medewerker binnendienst  dan is dit een prachtige vacature voor jou. We zijn op zoek naar een echte verkoper van agrarische producten. Iemand die op zoek is naar een vaste baan bij een toonaangevend technisch bedrijf die kwaliteitsproducten levert ter bevordering van het dierenwelzijn in de agrarische sector. In deze functie ben je het aanspreekpunt van de klant en vertaal je de wensen van de klant in offertes.  Met de werkvloer overleg je over de mogelijkheden en productiecapaciteit. Een dynamische functie met uitdaging.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden met een MBO of HBO diploma bij voorkeur in een commerciële richting. Ervaring met Autocad is gewenst in verband met omzetten van wensen van klanten in digitale schetsen. Iemand die houdt van afwisseling die stevig in zijn schoenen staat en ook klachten en storingen kan afhandelen. Rekenen en calculeren is geen probleem voor iemand in deze functie.

Bedrijfsbeschrijving

Het bedrijf is gericht op de agrarische sector en ontwikkelt en levert producten die het welzijn van dieren in stallen bevorderen. Het bedrijf is gevestigd tussen Leeuwarden en Leeuwarden (op de helft van deze afstand). Het werkgebied van het bedrijf is Noor-Nederland. Commerciële medewerkers bezoeken bedrijven in het noorden van Nederland en bouwen een goede samenwerking op met klanten. Het bedrijf levert klanten hoogwaardige producten en bijbehorende service. Zo ontstaan langdurige samenwerkingen.

Wat heeft Technicum te bieden?

Technicum biedt jou een rechtstreeks dienstverband bij dit bedrijf. Je ontvangt dus meteen een contract voor bepaalde tijd bij het bedrijf. Daar hoort natuurlijk ook een marktconform salaris bij dat valt onder de cao van het bedrijf. Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en heb je een optimale afwisseling tussen werk op kantoor, buitendienst en op de werkvloer. Een hele dynamische functie voor iemand die graag in de agrarische sector werkt, wat heeft met dierenwelzijn en tevens een goede verkoper is.